STOLNJACI  i  SALVETE – UNIKATI

Korisni i potrebni. Opeglani, ili NE?

Vintidž i kantri, nesvakidašnje elegantni. Posebni.

Savršeni – za porodična slavlja, jednako kao i za svakodnevnu upotrebu.

 

 

DIMENZIJE stolnjaka (cm)

140 x 140

140 x 180

40 x 120

Laneni, zato što lan upija bolje i od pamuka, a i brže se suši. Vlakno lana ubraja se među najjača prirodna vlakna.

Pamučni, zato što pamuk odlično upija vlagu, dobro se ponaša kada se nakvasi i može se oprati i na visokim temperaturama, bez posledica.

Viskoza je udobna, mekana i upija vlagu kao i pamuk. Nije čvrsta kada je mokra i gužva se, ali zato daje mekoću i savitljivost u kombinaciji sa drugim prirodnim materijalom. Može se skupiti u pranju.

Modal je relativno novo, ekstra fino vlakno koje se dobija iz celuloze drveta. Izrazito je lagan i prijatan, udoban za nošenje i lak za održavanje. Ponaša se kao pamuk.

Mešavina ovih materijala daje poseban kvalitet proizvodima, koristeći najbolja svojstva svake od navedenih tkanina.

DIMENZIJE salveta su 45 x 45


Ukoliko želite da vaš sto za ručavanje bude postavljen drugačije – rustično i opušteno, a opet rafinirano i jedinstveno, onda smo srećni što možemo da vam ponudimo prepoznatljiv i autentičan dizajn stolnjaka i salveta u širokom spektru boja, najrazličitijih kombinacija.

Svi naši proizvodi su u potpunom skladu sa prirodom – napravljeni su od materijala koji su zadržali svojstva prirodnih tkanina i njihovo održavanje zahteva minimum vašeg vremena ili zagađenja prirodne sredine (ne morate peglati, a pranje je uvek na nižim temperaturama i u kraćem programu). Svaki proizvod pere se najviše do 60 °C. Naša je preporuka da sve perete na 40 °C, posebno ukoliko ste odabrali proizvod u intenzivnijoj boji.

A neposredno pre pranja, ukoliko je potrebno, nanećete odstranjivač fleka – mi smo probali Vanish, pokazao se odlično. Jako je važno skidač fleka upotrebiti NEPOSREDNO PRE PRANJA, jer će se tako izbeći svaki rizik da boja imalo izbledi.

DIMENZIJE stolnjaka (cm)

140 x 140

140 x 180

40 x 120