KECELJE, KAPE, STOLNJACI i SALVETE

+

TORBE 

praktično, lepo i lako 

Dizajniramo i proizvodimo za zaljubljenike u život – za sve koji vole moderno i stilizovano, a istovremeno – jednostavno i prefinjeno.

Materijali koje biramo su odličnog kvaliteta.

Laneni, zato što lan upija bolje i od pamuka, a i brže se suši. Vlakno lana ubraja se među najjača prirodna vlakna. Treba izbegavati pranje na visokim temperaturama.

Pamučni, zato što pamuk odlično upija vlagu, dobro se ponaša kada se nakvasi i može se oprati i na visokim temperaturama, bez posledica. Ukoliko je obojen pamuk u pitanju, prvi put se mora prati odvojeno od ostalih artikala.

Viskoza je udobna, mekana i upija vlagu kao i pamuk. Viskoza nije čvrsta kada je mokra i gužva se, i zato daje mekoću i savitljivost u kombinaciji sa drugim prirodnim materijalom. Može se skupiti u pranju.

Modal je relativno novo, ekstra fino vlakno koje se dobija iz celuloze drveta. Izrazito je lagan i prijatan, udoban za nošenje i lak za održavanje. Ponaša se kao pamuk.

Mešavina ovih materijala daje poseban kvalitet proizvodima, koristeći najbolja svojstva svake od navedenih tkanina.

Denim / teksas platno je izuzetno jak pamuk. Uvek moderan materijal i jedan od najizdržljivijih. Preporučuje se pranje na temperaturama nižim od 60 stepeni.

Koža – PRAVA koža ima ista svojstva kao i drugi prirodni materijali, ali zahteva nešto drugačije održavanje – dovoljno je rastvoriti malu količinu ph neutralnog sapuna ili deterdženta u vodi. U ovako dobijen rastvor – potopiti flanelsku krpu, dobro ocediti i obrisati površinu kože.

Pored nesvakidašnjih kecelja i kapa koje se mogu koristiti gotovo u svakoj aktivnosti, posvetili smo se i osmišljavanju dekora trpezarijskog ili baštenskog stola, zato što verujemo da ste mnogo puta poželeli da izgleda drugačije – možda rustično i opušteno, a rafinirano i jedinstveno, i to u potpunom skladu sa prirodom (ne morate peglati, ali i možete, a pranje je uvek na nižim temperaturama i u kraćem programu).


Nudimo vam prepoznatljiv i autentičan dizajn stolnjaka i salveta u širokom spektru boja, najrazličitijih kombinacija.

stolnjak - amerikan platno

Osim kecelja i kapa, stolnjaka i salveta, proizvodimo i unikatne torbe, koje su napravljene od teksas platna u kombinaciji sa prirodnom kožom.