Modele de baie cu gresie si faianta

By February 17, 2019Uncategorized

Buna! Culorile bucatariei Mele sunt Alb, Crem, iar blatul argintiu. Berry sauvage cu blatul meu argintiu! PATA de culoare bucatariei Mele! IMI place sa am electrocasnice colorate, asorta acest aparat cu faianta de PE pereti DIN bucatarie. Culoarea preferata este Wild Berry AȘ asorta aparatul in nuanță Wild Berry nu numai cu bucătăria acolo unde va domni, ci cu toată Casa și mai ales cu spiritul și atmosfera Roz DIN Casa și sufletcher UL meu.. asezonat cu o cafea cremoasă și parfumata, soluția ideală pentru a-ți incepe orice Zi! Bună, Andreea! Aş asorta expresorul de culoare “Wild Berry” cu rujul meu preferat “Berry Blast”. Eu As asorta cu camasa sotului in diminețile fierbinti, savurând Împreună o cafea, iar Culoarea MEA preferata este Wild Berry! ☺ În Culori luminoase ca flamboyant menthe, Electric Blue, flashy lime, Wild Berry… acesta adaugă culoare goût și pauzelor de cafea. Wild Berry – Culoarea aceasta PARCA te incarca cu Energie. L-As asorta cu micile tablouri DIN bucatarie si de ce nu, Cu unghiile Mele 🙂 Wild Berry. L-As asorta cu pernutele de aceeasi nuanta de PE canapeaua unde servesc zilnic cafeaua. Bună Andreea. Eu As asorta aparatul de cafea cu Mélis DIN bucatarie care este MOV cu Negru si AR Merge foarte bine cu aparatul de culoare Wild Berry.

Te PUP preferatul meu este Wild Berry si l-As asorta cu măsuță MEA DIN bucătărie. En plus este una DIN culorile Mele preferate. Comme asorta aparatul Wild Berry cu perdeaua DIN bucatarie… se asorteaza de Minune… 🙂 Cat de dragute sunt toate culorile… atat de vesele 🙂 Buna! Mobila DIN bucatarie este de nuante deschise ASA ca ar fi un plus de culoare nuanta Wild Berry! Wild Berry l-AȘ asorta cu covorul Roșu DIN bucătărie plus Mélis ar fi Super!! Ca sa numai zic cu trandafirii roșii!! Eu sunt pasionată de Roz Rosu!! Multumesc!! Te PUP esti o scumpa! Te urmăresc de PE vremea Când ERAI la coulée!! Esti Supergirl!! Wild Berry s-ar asorta Perfect cu Masa DIN bucataria MEA! Bună Andreea! As asorta aparatul, nuanța Wild Berry, Cu mobilierul de bucătărie care este o nuanță ELECTRICĂ de MOV și de asemenea cu pantalonii Mei preferați Negri și topul pe care îl Ador care este lila! Cum Vara este aproape l-AȘ asorta și cu un costum de baie în nuanțe de MOV As alege nuanta Wild Berry pentru ca se potriveste cu ghivecele de Flori si AR aduce un plus de culoare bucatariei Mele. Berry sauvage! Ar fi parfait en bucătăria MEA! L-comme asorta cu Mélis Buna, Andreea! Nuanta MEA preferata a aparatului de cafea este Wild Berry pe care comme asorta-o cu Biblioteca de bucatarie a mamei Mele care este o Combinatie intre MOV si CREM. O, DA! Exact ce IMI lipsea DIN bucataria MEA Abia renovata cu o Mélis CREM si gresie Tip parchet.

Un aparat de cafea dans nuanta Wild Berry, Care s-ar potrivit parfait. O nuanta pe care, dimineata, sa o observ imediat printre ochii somnorosi.. Si o Aroma un cafelei care sa ma imbie si energizeze pentru intreaga Zi. Wild Berry AR Arata Perfect în bucătăria MEA mica alături de celelalte aparate de aceiași culoare. Culoarea MEA preferata este MOV spre Roz. Se potrivește de Minune acest aparat. Buna! Mama si-a RENOVAT de curand bucataria si acum totul este in nuante de Alb, CREM si GRI. O PATA de culoare AR Arata parfait. Nuanta MEA preferata este Wild Berry. M-comme Bucura sa ne BEM cafeaua dans acest Set adorabil. Si chiar sa ne facem manichiura Impreuna.